Waterdrops


Fotograf: Natalie Sandell [jag]| Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm + Close up +4.

Hej! :) Som ni vet är Ida i Turkiet, o har de gött i 40 graders värme, och jag sitter inne o kollar ut på ösregnet här i Sverige. Jaja, vissa har de gött! ;) Iallafall, efter regn, kommer inte solsken, det kommer fina bilder! ;) Jag älskar vattendroppar på blaad. haha, men iaf..
ikväll blir det fiske & mys med amanda & min familj! härligt, kameran åker med, o vi hoppas på fångst, haha.
hatar o fiska, menmen, får väl lära mig ! ;)
PUSS

vet att det har kommit 2 ungefär likadana bilder.. men jag har fett mycket i min 'vardag' :) Men bloggande blev de ju lite iaf! :)

Efter regn kommer solsken :D


Fotograf: Natalie Sandell [jag] | Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm + Closeup +4

Hej! Idag har jag varit med amanda, nice som vanligt :) Aja, idag åkte mina små sötnosar (ida&sanna) till turkland.. (turkiet). Kommer sakna dom sjuuuukt mycket ju :( Hoppas dom har de bäst iallafall! Men.. ni ser att jag fortfarande håller på med designen, det går lite framåt iallafall.. hm. Aja, ska duscha nu, har precis tränat.. 

sen blir det kanske att sova hos amanda, vi hörs! :)

Ur arkivet


Fotograf: Natalie Sandell [jag] Modell: Alice Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Eftersom jag skapade bloggen rätt nyligen, tänkte jag att ni kanske ville se någon bild ur mitt arkiv? :) Iallafall är det ifrån januari. Jag måste erkänna att jag älskar hennes ögon! :) Men nu ska jag sticka till Alice o grilla sen ska vi tälta! :) Kameran åker med som vanligt, så ni får se bilder sen! :) 

Puss!

Kolsyra-bubblor.

Fotograf: Natalie Sandell [jag] Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm + Closeup+4!

Hej! :) Ny blogg igen, men nu är jag redo här.. (har sagt det minst 100 gånger) men jag tror jag menar de nu! :) Jag bloggar också HÄR, men ska blogga här varje dag!

Men idag har jag jobbat, som vanligt.. men har bara 3 dagar kvar nu, sen blir jag leeedig! då börjar de underbara; tack vare lönen blir det, liseberg, skara, djurpark, nytt objektiv, gotland! underbart! vi hörs, puss!

håller på med designen..

Kontakt

kontakta mig på;
fotogalet@live.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0