Man har så kul med..



Foto; Jag / Nikon D60 - 50mm F/1.8

För trött för att redigera, för trött för att blogga egentligen, för trött för att svara på kommentarer

för trött helt enkelt! 

New shoees.

Foto&Redigering; Jag / Nikon D60 - 50mm F/1.8

Hej! Jag har mitt nya, underbara objektiv. Dock är det riktigt dåligt väder, har åskat hela tiden typ. Så inte kunnat fota mer än 10 bilder innan de börjar regna, får väl hoppas på bra väder imon. Men jag total älskar objektivet iaf! Överlycklig!

När jag kommer hem imon ska jag fota allt jag köpt på ullared.. vilket inte är så mycket, men lite kläder o andra småsaker. Objektivet gjorde min dag! :)

Överlycklig ! ♥

Foto; Jag | Ulrik munther - rix fm 2011, så grymt o träffa en gud.

Hej, sitter i bilen, överlycklig. antar att ni vill veta varför. Men det är så här att jag har velat köpa ett nytt objektiv väldigt länge faktiskt.. så jag tog mig jobbet att sommarjobba i sommar, för att få ihop pengar till de.. visade sig att jag fick mer än 1000, än vad jag behövde.  och de va sååå värt det. pengarna kom till användning.

Jaja, nu sitter jag i bilen påväg till ullared. Så jag pratade lite med min mamma idag, och vi tror inte att det finns på gekås (ullared). Men hon sa att vi kan gå in till netonnet som ligger väldigt nära o köpa det. Man kan ju inte bli gladare! Det betyder att jag köper mitt objektiv o massa annat roligt imorgon där. Ska se om jag hittar nån reflexskärm o lite små tillbehör osv. Så sitter här o bara väntar på att 24 timmar ska gå.. typ. HAHA.

Men sen får jag en perfekt start på det. Mamma sa att vi skulle campa vid en strand, med roliga saker. Så kommer bli awezume o testa sitt objektiv där, ni får såklart se bilderna. Nu ska jag inte skriva mera o: Men jag kan blogga på kvällarna, eftersom att vi har internet. :D

Städat?! :o

Hej, jag kände att de va dagso städa lite bland smink o nagelsaker.. Ja. Jag mår inge vidare, och jag kände för o koppla av, då tänker folk; är du helt dum eller? med o städa?! man kollar ju film eller nått.

jao, men idag städade jag sakta o hade grym musik i öronen.. & så får man ju nått gjort också!

haha hyllan gjorde jag till min mor, som man skulle ha sytråd på. Gjorde den i träslöjden i 5an, duktig jag va! Den kom till användning 3 år senare iallafall! Ett ställ för halsband, armband, ringar, tofsar osv.

längtar tills jag har hunnit göra så många egna armband, så är de vääärsta samlingen där (a) :D

Armband

Foto; Jag

Hej, igen.. för andra gången idag, woho? Jaja, jag har insett att jag är rätt inne i o göra egna armband, älskar färger o tycker det är sjukt snyggt med såna här armband! Dessutom är dom rätt kul o göra, om man inte har något annat o göra vill säga. Så min fina kategori här blir nog passande..

Så vad tycks om mina armband? :) Värt o visa?

Jag har faktiskt ledigt idag, änsålänge inget överflöd av läxor o göra, ingen träning för tillfället, ingen match.. och imorgon efter skolan åker jag till ullared! :) Så vet inte om jag bloggar mer ikväll, så kan likaväl förklara allt nu..

Det är så att jag o min underbara familj, ska åka till ullared imon såfort jag kommer hem efter skolan typ.. underbart! vi ska sova i husvagn på campingen där, fiska, minigolf, shoppa o annat roligt! ullared blir hela lördagen, sen sova över igen till söndag. kommer bli fett roligt, för min familj är bäst. så ingen bloggning förens på söndag, eller ikväll möjligtvis. Puss!

Matrast..


Foto; Jag | Världens finaste ulrik <3

Hej, sitter hemma hos mig, med Amanda.. Vi skulle äta, men sen så fick vi inte gå in i matsalen förens om 40 min, så vi gick hem, så nu väntar spaghetti.. haha! Men, bättre än o stå o svälta i en tråkig skola. Jaja, ska ätaa.. heiidåå!

Sun.

Foto&Redigering; Jag

Hej! Jag ska börja blogga bättre jag lovar, tack vare era underbara kommentarer, som jag måste svara på.. Ska börja skriva mer intressantare nu med. Puss

Förberedelser.. /BTS


Foto; Jag / Nikon D60 + Nikkor 18-55mm


Hej! Jag är tillbaka, vet inte varför det dröjde.. Det var Gotland, sen var det Skara nästan direkt på.. Jaja, men nu är jag tillbaka med stora planer, o riktigt bloggsugen! :)

Jag har varit med Amanda, Felicia & Natalie M idag! Vi fotade Natalie, vilket var riktigt roligt! Här ovan ser ni förberedelser, sugen på o se resultat? Det får ni strax. 'Möblerat' om lite bland bilderna, nu ska jag ta tag i mitt liv alltså, vilken slappis jag är.. ska börja springa en gång ibland med! Jaja, nu ska jag inte blarra mer..

Nu; Redigera bilder, dunka musik & sen grilla med familjen!

Lägga in en header + ta bort ramen runt headern

Bara för att jag har läst 9 bloggar idag, som har frågat hur man lägger in en header.. så tar väl en snabb förklaring, för det är enkelt.

1. Ladda upp bilden du vill ha, i den storleken du vill ha. Min är 800 tror jag.
2. Klicka på bilden och kopiera [tangentkod; Ctrl + C] länken till bilden;

klicka för större bild.
3. Gå in på Design-Stilmall och leta upp avsnittet #header
4. Klistra in koden [tangentkod; Ctrl+V]

klicka för större bild..

5. Ändra storleken på width (bredd) och height (höjd). Förhandsgranska tills du blir nöjd. Sen spara.

klicka för större bild..

Om de blir en vit 'ram' runt headern, så rullar du upp till #wrapper och ändrar padding till 0. Jag har alltid fashion som 'startdesign'. Så jag utgår ifrån den.

Lycka till :) & Hoppas ni förstog.. är ingevidare på o förklara. Kommentera om ni inte förstog.

BTS-bild


Bild ifrån fotograferingen senast.
Tidsinställt inlägg, nu sitter jag nog troligtvis på gotland o hare gött, om jag inte spelar match, vi hörs när jag kommer hem! :) Puss.

Smilla


Fotograf: Natalie Sandell [jag] | Katt; Smilla | Kamera; Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Hej! Tidsinställt inlägg, pga. att jag är på gotland o har det bra, med ett grymt lag. :) Kommentera gärna medans, jag svarar på allt när jag kommer hem! :)

Gotland!


Hej, snabbt inlägg, har precis packat klart! :) Jag sticker om 40 minuter, kommer hem på söndag! :) Det kommer tidsinställda inlägg en gång ibland! :) Fortsätt kommentera ;) Ni är bäst! <3 Hejdå, o ha de bäst!

Janna & Natalie



Fotograf: Natalie Sandell [jag] | Modeller: Natalie&Janna [länk] | Kamera: Nikon D60 + Nikkor 18-55mm

Hej! :) Dagen har spenderats med Amanda, Janna & Natalie. Det har varit riktigt roligt, och nu när jag kollar igenom bilderna, har jag fått till några kanoner faktiskt, om jag får säga det själv! :) Jag har mycket o göra nu innan Gotlandsresan, som vissa har frågat lite om i kommentarer, och här är svar;

Jag ska dit med mitt fotbollslag, åker onsdag (3e) hemma söndag (8e). Kommer bli underbart! :) Kameran ska med, och masssssa annan packning, men jag ska fixa tidsinställda inlägg hela veckan.. sådeså. för jag vill inte bli utan bloggning ! :) Så nu vet ni vad som är pågång..

Alltså ska jag packa i full rulle imon, sen ska jag handla in lite saker, packa lite till.. sen sova, för på onsdag smäller de! :) Då tar ett underbart lag färjan till gotland o har det bäst i 5 dagar, o vi ska ta den cupen! Jag har 1 låååång lista på vad jag ska packa, och en låååång lista på saker jag måste göra innan också! :) Oj, va mycke text de blev, men nu ska jag sova, så jag orkar göra allt jag skrivit upp..

Har dessutom 3 sidor kommentarer o svara på.. ni är bäst!

RSS 2.0